Under fjolåret grundade Nike och Drake det gemensamma klädmärket NOCTA - ett varumärke som passande nog symbolisera just gemenskap. Sedan första releasen 2020, har de genomfört flera drop med plagg som kombinerar funktion med stil. De kan bäras både ute i naturen och till vardags. Senast hoppade de på GORE-TEX-trenden och nu gör sig Drake x NOCTA redo för ett fjärde släpp.

Kollektionen innefattar basplagg och produkter som är anpassningsbara, funktionella och innovativa. De genomgående färgerna är svart, vitt och gult. Vi ser bland annat en tech-jacka i svart med vattenavvisande och vindtäta lager med GORE-TEX-teknik. Ett annat plagg perfekt till våren - är en värmande och fuktavvisande jacka i det mjuka fleecematerialet Polartec®. Dessutom syns en huvtröja i en blandning av bomull, polyester och GORE-TEX.

Andra plagg är en praktisk väst, samt en T-shirts som kommer i svart och vitt med NOCTA- och Nike-branding. Bland det här släppets accessoarer syns en svart keps med reflekterande detaljer - samt de eftertraktade, brandade handskarna i Magnigrip-material.

Drake x NOCTA släpps den 7 april klockan 9:00 via Nike SNKRS samt hos utvalda återförsäljare. Se alla plagg ovan!

  • Nike
  • Nike
  • Nike
  • Nike