Då släpps Notre x Nike Dunk High "Blue Void" & "Light Orewood Brown"

Läs mer om vart du kan köpa det exklusiva samarbetet mellan Nike x Notre

Förra året hintade Nike och de hyllade, Chicago-baserade retail-butiken Notre ett kommande sneaker-samarbete. Då ryktades det att skorna skulle släppas kring jul, vilket dessvärre visade sig inte stämma. För den som undrar hur och när du kan få tag på samarbetet – sker releasen redan imorgon.

Nike x Notre Dunk High kommer i två olika färgställningar. Vi ser den mer avskalade och beigetonade ”Light Orewood Brown” samt en blå ”Blue Void”. De randiga skosnörena för tankarna till jul- och vintersäsongens stickade tröjor. Dock är det inte det som ligger bakom inspirationen till skorna, utan Notres kärlek till workwear. En annan detalj är den Nike-branding som syns på tungan, som efterliknar en namnbricka. Skon är tillverkad i materialen mocka och läder och rundas av med en tvåtonad sula.

Nike x Notre Dunk High får först en exklusiv release via Notre den 21 januari, för att sedan släppas via Nike SNKRS den 23 januari – men då endast i färgen ”Blue Void”. Priset ligger på $120 USD. Håll koll i vår releasekalender för senaste nytt!