@gunnersafron

Då släpps Trippie Redds efterlängtade singel ”Miss The Rage”

Gästas av Playboi Carti

Den 21a december 2020 vände sig Ohio-rapparen Trippie Redd till Instagram för att dela en explosiv snippet. Han dansade och nästan moshade, ensam, på de hårda 808s som till och med fick artistens telefon att ramla. Snabbt blev "Miss The Rage" en favorit för många fans, trots att klippet endast varade drygt 20 sekunder. Man hörde en tydlig koppling i vibbar till Playboi Carti's Whole Lotta Red, som kom att släppas fyra dagar därefter.

Snabbspolning till några månader fram, och plötsligt hade Carti själv valt att gästa singeln. Enligt läckta DMs och rykten ska Atlanta-rapparen ha beskrivit sin vers som "en av sina bästa verser någonsin", vilket kom till många fans behag. Redd och sitt team ska ha kämpat hårt för att undvika att spåret läcks, något som nu för tiden nästan går hand i hand med ett Playboi Carti-släpp.

Några komiska smakprov senare har Trippie Redd nu bekräftat att "Miss The Rage" släpps fredag den 7e maj 2021, och kommer, som lovat, att gästas av "Magnolia"-rapparen själv. Beatet är producerat av nederländska Loesoe, mest känd för sitt arbete på Lil Uzi Verts hitlåt "Futsal Shuffle 2020".  Releasen markerar Trippies första singel i samband med hans kommande album TRIP AT KNIGHT.

De två artisterna har en långvarig vänskap, men trots det blir detta deras andra officiella samarbete någonsin. Tidigare fick vi "They Afraid Of You", som mystiskt försvann från streaming-tjänster kort efter släppet. En rad ikoniska leaks har de två däremot gått samman på, bland andra "Arm & Leg" och "Exotic".

Följ Dopest för mer info om Trippie Redd, Playboi Carti, och fler kommande släpp...