Dani M och Linda Pira är inte bara ikoniska soloartister, de är dessutom tillsammans. Paret har haft en relativt sluten relation, skyddad från media och nyfikna fans. Men det blir det ändring på med dagens singelsläpp “Mera tid”.

Hur funkar det egentligen att dejta när man är artist? Det och mycket mer får lyssnarna reda på när Dani och Linda sjunger öppet om sin relation, på singeln som blir artisternas första låt ihop sedan de blev ett par.

Lär känna artistparet

  • Linda Pira, känd för låtar som "Shu katt" och "Bang Bang", är uppvuxen i Hässelby. Under 2012 fick hon stor uppmärksamhet för sitt gästinhopp på Stors låt "Rom och Kush". Efter det fortsatte karriären gå uppåt. 2014 släpptes den populära låten "Knäpper mina fingrar". För bara en månad sedan kom årets Pantamera-kampanj vilken Linda Pira självklart frontade.
  • Rapparen Dani M är uppväxt i Uppsala. Genombrottet kom då han bland annat gästade Kartellen och Labyrint. 2012 gick han solo med debut-EP:n En sån som mej. Under fjolåret släppte han sitt senaste album "Hela livet", vilket gästades av bland andra Jireel och Abidaz. I år har han samarbetat med Z.E på singeln "Inte meningen".

Lyssna på "Mera tid" nedan för att höra artisterna/paret sjunga ut tillsammans!