Dani M släpper "Säg mig" – fjärde singeln på en månad

Följer upp "Trasiga skor", "Diamant & "Toxic" – återigen tillsammans med producenten Love "Xpensive" Gauffin

Det verkar som att Dani M laddar upp för en speciell sommar då han nu släpper sin fjärde singel på fyra veckor (!) i form av ”Säg mig”, som likt tidigare släpp producerats av Love ”Xpensive” Gauffin.

Vi har tidigare fått ”Trasiga skor”, ”Diamant” och ”Toxic”, varav den första höll en mer samhällskritisk ton medans de andra två fokuserade på kärleksrelationer. Dagens release tar rygg på det temat då Dani vågar visa sig svag när han berättar om ett förhållande som gått i kras. Över en avskalad produktion pratar han direkt till den andra parten och grämer sig över vad som kunde ha varit.

”Jag skiter i hur mycket tid som har gått / Mitt hjärta saknar en liten bit sen du gått
Vi hade något mer unikt mellan oss / Och vår historia va så fin men så kort”

Lyssna på ”Säg mig” och mer ny musik i DOPEST Playlist!