DANO överraskar med "BRANDMAN"

Följer upp den djupt introspektiva "MENINGEN" med en kaxigare singel – producerad av nära kollaboratören Sinan Izzet

Den mångsidiga Malmöiten DANO har gång på gång ändrat förväntningarna av vad hans musik kan vara, detta under en ännu väldigt ung karriär som tog fart under 2020. Från tidiga trap-hits som ”Alltid undrat” till den senaste singeln ”MENINGEN”, som tog hans musikaliska berättande till en helt ny nivå, har DANO behållit en dans mellan text och melodi som är svår att behärska.

I och med den becksvarta existenialismen på ”MENINGEN” kändes det därför passande med en switch up, vilket sker genom dagens släpp ”BRANDMAN”. Här går DANO tillbaka till de medryckande takter han visat upp på singlar som ”2 SEATS”, med atmosfäriska trummor som denna gång signeras Sinan Izzet på produktionen.

@danierofficialDom ringer till Brandman 🧯♬ originalljud – Dano

”BRANDMAN” har även backats upp med visuals på DANOs sociala medier, där brandsläckare varit ett genomgående tema. Med tanke på förra årets utbud sett till musikvideos kan vi förvänta oss ett fortsatt fokus på att gifta de olika uttrycken under 2024, förhoppningsvis med lika mycket vilja för att experimentera som tidigare.

Lyssna på ”BRANDMAN” och mer ny musik i DOPEST Playlist!