Danska löftet Littebittebock släpper singeln ”Fortabt”

Unga framtidshoppet släpper sin tredje singel med tillhörande musikvideo

En av Danmarks stora framtidshopp är 20-åriga rapparen Lillebittebock. Den unge rapparen fick ögonen på sig när han släppte den personliga singeln "Telefon" förra året, en låt som handlar om att han saknar hans far som gått bort och att vill ha chansen att prata med honom via telefon. Han följde upp det med singeln "Spørgsmåloch "40" en låt med mörkt tema.

Rapparen tar oftast upp djupa ämnen och mentala problem, likt rappare som Lil Peep & Juice WRLD. Lillebittebock har en förmåga att skapa melodiska och melankoliska låtar med djupare texter samtidigt som låtarna passar perfekt till klubben.

Nu är han tillbaka med sin tredje singel "Fortabt" (borta), i den tillhörande musikvideon har man jobbat ihop med 3D-animatören Christopher Denton för att skapa ett värld baserad på Lillebittebocks egna målningar. Förutom musiken har han även en bakgrund inom konst och spenderat en tid med att måla. Alla animeringar i videon är Bocks egna målningar samt han logotyp. Även byxorna han bär är framtagna i samarbete med Emil Wæde. Låten är producerad av danska producenten Casper Rankovich ihop med Marko.

Spana in videon ovan!