Dave visar upp en New Balance x Stone Island fotbollströja

UK-stjärnan gästades av Inter-legenden Adriano i sin årliga turnering

Det var under sin årliga fotbollsturnering Santan Cup som uk-artisten Dave visade upp en helt ny New Balance x Stone Island fotbollströja. Turneringen som sträcker sig tillbaka till 2017 och har sedan dess blivit en årlig turnering som arrangeras av Dave för inbjudna UK-artister och profiler för att tävla mot varandra. Genom åren har vi fått se artister som Stormzy och Krept & Konan.

I årets turnering valde man att byta plats från London till Rio de Janeiro i Brasilien där man fick besök av Inter-legenden och den tidigare landslagsspelaren Adriano. Dave har tidigare visat upp PSYCHO-merch med en hyllning till just Adriano – som inte helt oväntat bar på tröjan under turneringen.

 

Höjdpunkten för många blev New Balance x Stone Island fotbollströjan som bars av Dave och hans lagkamrater.

New Balance som är Santan Cup’s officiella sponsor som förutom fotbollar och skor visade upp en fotbollströja i ett ormskinns-mönster med en guldpalett och svarta detaljer med New Balance och Stone Island branding på. New Balance och Stone Island gick 2021 ihop i ett långtidssamarbete och har sedan dess släppt sneakers. Detta är den första fotbollströja vi ser och ännu är det oklart ifall den släpps för allmänheten.