Deki Alem gästar Skeptas Más Tiempo på "Time"

De svenska bröderna samarbetar med UK-legenden, Jammer & A$AP Nast på ny housebanger

Skepta må vara mest känd som Grime-pionjären som tog det brittiska soundet till den internationella publiken med sitt kollektiv Boy Better Know, men på senare år har han fokuserat allt mer på sina andra stora passion: House

Genom skivbolaget Más Tiempo har han och BBK-kollegan Jammer börjat släppa houselåtar i form av remixer, covers och egna produktioner tillsammans med klubbkvällar och annat på samma tema. Deras senaste singel ”Time” gästas av inga mindre än den svenska brödraduon Deki Alem, som producerat tillsammans med Más Tiempo-grabbarna. På vocals har vi även A$AP Nast, en av de mindre kända medlemmarna som karvat ut sig en unik karriär vid sidan av kollektivets stora stjärnor Rocky & Ferg.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av @mastiempogirl

Låten avslöjades genom en rad vimmelbilder från olika klubbspelningar som Skepta la upp på kontot @mastiempogirl. Den karaktäriseras av ett glatt och funkigt beat, som är producerat av Skepta, Jammer & Deki Alem. Nast står för de lösryckta vocals som hörs innan dropen, mer lika spoken word än rap.

Lyssna på ”Time” på Spotify!