Dennis Doff & Fungz går ihop på singeln "Likes"

Är tillbaka med sin tredje singel

Dennis Doff introducerade sig redan 2017 när han släppte singeln ”Datch” under duon Doff & Yaya. Efter flera års slit i studion tog karriären fart när han introducerades för Jensa (Jens Malmlöf från Hoffmaestro). Dock blev duon inte långvarig, även om debuten var lyckad så valde Dennis att satsa på solokarriären.

Han släppte debutsingeln ”Gunz och choklad” förra året som genast blev en succé. Låten som idag streamats nästintill 3 miljoner gånger, följdes upp med den andra singeln ”Ejlatch” ihop med Denz. Nu efter en tids tystnad, är han tillbaka igen med sin tredje singel ”Likes” som gästas av Fungz. Låten kom som en överraskning och teasades bara en dag innan. Den nya singeln följer samma sound som tidigare släpp med det moderna soundet från soca, dancehall och afrobeat.

I samband med ”Likes” avslöjar han att det finns en del musik på gång och att detta enbart är början från Dennis Doff. Under dagen har han ett release-event för singeln i Newblack butiken som i samma veva firar sitt nya samarbete med One Plus.

Fira in helgen med ”Likes” och håll ögonen på Dennis Doff!