NFT's har varit en ordentlig snackis det senaste året. För några veckor sedan avslöjade Mark Zuckerberg att NFT's kan komma att bli en del av Instagram. Nästa person att ge sig in i kryptokonstens värld, är den före detta NBA-mästaren och färgstarka karaktären Dennis Rodman, som däribland var medlem i Chicago Bulls legendariska basketlag på 90-talet. 

Utöver att vara extremt bra på att stoppa returer, gjorde sig Dennis Rodman ett legendariskt namn för att byta hårfärg och frisyr inför i princip varje basketmatch. Det passar sig därför bra att Rodman’s kommande NFT-kollektion, också kommer heta "Rodman's Barbershop”, och säljas via den amerikanska NFT-marketplace, OpenSea. 

Rodman har här gått samman med NFT-studion Metacurio och artisterna Jeff Hood och Sophie Watts för att skapa en serie av 5 000+ NFT:er som hedrar Rodmans förkärlek att byta frisyrer. Kollektionen kommer därför att innehålla illustrerade silhuetter av Rodman med varierande hårfärger och stilar, som efterliknar hans egen karaktäristiska “game day”-looks under dem aktiva basket åren. 

Varje NFT kommer kosta cirka 175 USD styck och säljas på OpenSea från och med den 11 april.