Det är inte dåligt att få med en av Sveriges hetaste producenter på sitt allra första släpp, men det är precis vad Göteborgsbaserade Deso har gjort på debuten "Förlora Dig". Han har nämligen linkat upp med Oscar Chase för att visa världen sin fräscha tolkning på hiphop, med vida influenser från pop och elektronisk musik. Ett sound som fått uppmärksamhet på artistens TikTok, där två previews genererat över 200 000 visningar.

På Chase atmosfäriska produktion hör vi harpor, panflöjter och pulserande synthar på en bana som rör sig runt klubbvänliga 130 bpm. Deso visar upp en imponerande kontroll över rösten och melodistrukturen för att vara så pass ung i sin karriär. I verserna håller han en lägre profil med ett mer rappande flow som ibland bryter ut i melodiska breaks.

Det är dock i refrängen som hans känslor blossar upp helt när han går upp i falsett för en catchig hook. Samtidigt som produktionen släpper tillbaka harpan levereras rader om ett stormigt förhållande, som både känns melankoliska och dansvänliga. Deso blir definitivt ett namn att hålla koll på framöver i den blomstrande Göteborgsscenen.

"Har jag förlorat dig? Du förlora mig
Kan du förlåta mig? Ska jag förlåta dig?"

Lyssna på "Förlora Mig" och mer ny musik i DOPEST Playlist på Spotify!