• Foto: Dopest.se

Dirty South intar Stockholm med nytt initiativ

Ett nytt klubbkoncept för brygga kulturen i London & Stockholm med artister & DJ’s från UK & Sverige

Den London-baserade streetwear-varumärket Dirty South är ett kollektiv som består av unga talanger vars mål är att inspirera och sammanföra ungdomar från olika kulturer genom b.la. musik. Dirty South har sedan man grundades alltid försökt hålla ungdomar sysselsatta genom att pusha de till att satsa på sina drömmar. Företaget har jobbat ihop med olika varumärken och artister, b.la.Travis Scott, Rich The Kid, Octavian och Offset, som sågs med en Dirty South väst under Paris Fashion Week 2018.

Nu vill man brygga London scenen ihop med Stockholm och det gör man ihop med det nystartade bolaget Love The Feeling. Första aktiveringen sker idag på klubb WKND med en bladning av artister och DJ's från London och Stockholm. Under lördagkvällen kommer vi se DJ framförande av Jamo Beatz från London som öppnat för artister som 6ix9ine, Migos, Supect OTB, Octavian och fler internationella artister.

Det kombineras med hosting av London-baserade Seshie aka MR I AM NEXT som hostat för artister som MIGOS, Ski Mask the Slump God, Octavian, 6ix9ine och Denzel Curry. Seshie har en unik förmåga att få publiken att bli hypad vid spelningar och showen.

På den svenska fronten kommer vi se ett DJ-set av trion LadieLoveHiphop samt uppträdande av Chris Kips som är aktuell med singeln "Stabil Kvinna" och ett hemligt uppträdande.

Missa inte eventet ikväll Lördag 26 januari mellan 21:00-03:00 på klubben The Weeknd. Spana in Dirty Souths utbud här.