Disney & Vans i nytt samarbete

Fortsätter fira Mickey Mouse 90-års jubileum

Förra månaden firade Vans och Disney Mickey Mouse (Musse Pigg) 90-års jubileum med en gemensam kollektion. Nu är man tillbaka med ett nytt samarbete där man hyllar karaktären. I det senaste samarbetet har man tagit fram nya silhuetter, kläder och accessoarer.

Höjdpunkterna är b.la. Vans Sk8-Hi som kommer i en färgställning som hyllar Mickey Mouse första film Plane Crazy från 1928. Vi ser även en annan variant av samma silhuett med motiv inspirerade Mickey Mouse roll i Fantasia med detaljer av broderade stjärnor och månar. Förutom det ser vi b.la. en ”Mouseketeer” Old-Skool som är en dedikerad till Mickey Mouse Club med en röd side-stripe och en Slip-on med detaljer av flammor som kommer med en matchande klädkollektion.

I klädkollektionen ser vi matchande hoodies, tröjor och longsleeves med olika Disney-motiv på b.la. Mickey och Minnie Mouse (Mimmi Pigg) som kommer med matchande strumpor och ryggsäckar. Spana in hela kollektionen ovan som släpps i Vans butiker samt hos utvalda återförsäljare den 5 Oktober.

Missa inte heller Vans senaste samarbete med Supreme som släpps på torsdag.