Foto: Dopest.se / Art by Esse

Dizzy tillbaka med ännu en viral hit i ”HARRAGAS”

Manny Flaco fortsätter mata produktion av högsta kvalitet

Sedan Dizzy's igenkännbara och mörka röst tog över scenen kring 2019 har han ständigt gett oss hits. Inte minst med den senaste singeln "ZUTTLUKTEN", som toppade listorna med hjälp av dess virala refräng. Efter en del teasande är Rågsved-rapparen äntligen tillbaka med ännu en singel producerad av Manny Flaco, "HARRAGAS".

Flaco och Dizzy gick år 2021 samman för collab-albumet DIZZY FLACO, som bland annat pushades med den catchiga "BARA OM NI VISSTE". Dagens singel interpolerar fjolårets hit på refrängen, och blir till en skön throwback. Trots att melodin och delar av texten på refrängen är de samma, gör den allt mer dansanta produktionen på "HARRAGAS" det hela till en fräsch upplevelse.

På verserna får vi än en gång höra på Dizzy's mångsidighet, när har felfritt går från mörka drill-flows till melodiska hymn. Mixen är krisp, hård, och håller spåret spännande hela vägen ut med dess effekter och varierande trummor. Med tanke på hur låten redan börjat snurra på TikTok innan släppet har rapparen än en gång funnit guld med sin nya singel.

Lyssna på "HARRAGAS" i DOPEST Playlist nedan! Spana även in när Dizzy gästade DOPEST SESSION där han framförde hiten "Zuttlukten" nedan.

Se Dizzy framförda ”ZUTTLUKTEN” i DOPEST SESSIONS