• PUMA
  • PUMA
  • PUMA
  • PUMA

DJ Snake blir global ambassadör för PUMA’s sneaker MIRAGE Tech

Ett samarbete som knyter samman DJ- och sneakerskultur

Nu presenterar PUMA sin nya sneaker MIRAGE Tech som blir det senaste tillskottet i PUMAs urval av Futro modeller. Är du ett fan av EDM-scenen och innovativ design? Då kommer du glädjas av nyheten att kampanjen frontas av ingen mindre än den franska DJn och producenten DJ Snake som dessutom blir global ambassadör för MIRAGE Tech. Han är bland annat känd för hitlåtar som "Turn Down For What", "Taki Taki" och "Lean On". Skon kombinerar en retromodell från arkivet med futuristiska element. Den är färgstark och hämtar inspiration från EDM-musikens ljus, energi och atmosfär.

"Jag är ett fan av mode och sneakers-kulturen. Att jag får vara med i PUMA-familjen är exceptionellt stort och jag ser fram emot att uppgradera garderoben med mina favoriter. Som en riktig sneakersälskare har jag alltid följt PUMAs lanseringar och jag har även burit några av dem i mina videos och på konserter. Med det här nya partnerskapet kommer jag att stödja MIRAGE-familjen och bidra med ett nytt perspektiv till en av mina favoritsilhouetter" säger DJ Snake.

Med sin stora roll på den internationella EDM-scenen spelar DJ Snake utan tvekan en betydande roll på modern musikkultur. Nu blir han även en viktig pelare inom sneaker-kulturen. 2021 kan vi vänta oss många nya singlar - samt ett fortsatt samarbete med PUMA.

Spana in DJ Snake i kampanjen för PUMAs MIRAGE Tech!