DJ Yosef debuterar med ”Allt för dig” – gästas av Nathan K & S9ine

Ännu en DJ presenterar sig på den svenska scenen.

Det har blivit allt mer vanligt med DJs som släpper musik. I USA har man DJ Khaled som förra året släppte sitt stjärnspäckade album Grateful. I år följde han upp med singlar som "Top off" och "No Brainer".

I Sverige har fler DJs hakat på. DJ 2Much släppte 2016 Baxat USB av Ken Ring, även DJ Jônes debuterade nyligen med den starka singeln "Riddim" med Leslie Tay. Sedan har vi ingen mindre än Dj Black Moose som tidigare släppt singlar med b.la. Jireel, Lamix, Näääk & Nimo, Ozzy, Denz, Mwuana och som nyligen släppte "Titta på mig nu" som gästades av Erik Lundin, Leslie Tay och Finess.

Nu har DJ Yosef presenterat sig. Den unga DJn har fostrats i Redline Recordings studion och synts en hel del med både Masse och Salla Salazar men även med Redline artisterna. Hans debutsingel "Allt för dig" gästas av ingen mindre än talangerna Nathan K och S9ine.

Inte helt oväntat nog är singeln producerad av Masse Salazar. Tillsammans skapar man en stark singel som definitivt skapar ett större intresse kring de unga artisterna inför framtiden. Lyssna på "Allt för dig" nedan!