• Foto: Pressbild / Atlantic Records

Don Toliver till Sverige i höst

Efter sitt senaste albumsläpp åker den melodiska Texas-artisten ut på ”The Love Sick Tour”, ett av stoppen blir Stockholm

Det har gått fort för Texas-sonen Don Toliver sedan hans medverkan på Travis Scotts ASTROWORLD skickade honom upp i hiphop-stratosfären. Med ett helt eget musikaliskt grepp har han på bara några år har han gjort sig ett namn för sin infekterande hooks, unika röst och högprofilerade samarbeten med alla från Justin Bieber till kollektivet Internet Money. Dessutom har han två egna megahits i bagaget, då "No Idea" & "After Party" från albumet Heaven or Hell tillsammans har över en och en halv miljard streams på Spotify.

Live är den Houston-fostrade 29-åringens show en högenergisk och psykedelisk resa som sällan sparar på krutet. I höst åker han på "The Love Sick Tour" för att stötta sitt senaste album Love Sick. En resa som tar honom till Fryshuset i Stockholm torsdagen den 26:e oktober.

Eventet har 13-årsgräns och har planerat insläpp klockan 18.30. Biljetter finns tillgängliga redan nu för 530kr styck på Eventim.

Missa inte vår intervju med Don Toliver inför släppet av hans album Heaven or Hell!

Intervju: Don Toliver – om ’Heaven or Hell’, Texas & intresset för sneakers