Don V tillbaka med nya singeln ”Mi Amore”

17-åringen tillbaka med ny singel

Den 17-åriga YouTubern från Lund med över 100 000 prenumeranter satsar nu på musiken. Sedan musikdebuten tidigare i år så har Don V redan nått två miljoner streams, sist släppte han singeln "Illojal" med Lokal, om musiken säger han:

“Efter tio års musikintresse, så började jag skriva själv för två år sedan. Lyrik är min grej” säger Don V. “Mitt mål med musiken är att sprida positiva vibes och glädje, samt komma med något nytt som inte riktigt finns i den svenska musikbranschen än.”

Don Vs nya singel “Mi Amore” visar på ett mer dancehall-influerat sound. “‘Mi Amore’ är en ren och skär kärlekslåt som jag sjunger till en speciell tjej. Singeln är egentligen en gammal låt som jag skrev för två år sedan, på ett beat som jag fick av en kompis i England. Men jag dammade av den, skrev en ny text - och resultatet blev ‘Mi Amore’.” Don V kommer dock inte bara synas på topplistorna i framtiden - han kommer även att synas i TV-rutan. Med stora visioner och planer så är denna 17-åring här för att stanna.