Foto: Pa Muller/Hypebeast France

Dopest listar: de hetaste silversmyckena just nu

Lär dig mer om smycken från Anna Mathilda, Colva Rae-smith, Acne Studios & Pilgrim

ANNA MATHILDA

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Anna Mathilda (@annamathilda.j)

Anna Mathilda levererar med kreativa, handgjorda silversmycken. Hennes designs är stilrena samtidigt som de tillför en mycket spännande detalj till vilken outfit som helst. Hon designar både ringar och örhängen. I bilden ovan syns de populära ringarna som kommit att bli ett signum för varumärket. Priset på smiley-ringarna ligger på 790 kr medan chunky-ringarna kostar 690 kr.

CLOVA RAE-SMITH

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Clova Rae-Smith (@clovajewellery)

“Blood Ring” av londonbaserade smyckesdesignern Clova Rae-Smith är ett perfekt tillägg för den som vill uppdatera sin smyckeskollektion med ett intressant smycke. Blood Ring kostar 130 Brittiska pund och går att handla på clovaraesmith.com.

ACNE STUDIOS

Foto: acnestudios.com

Den som vill personalisera sin smyckeskollektion bör kolla in “Alphabet Jewelry”-kollektionen från Acne Studios. Varumärket erbjuder en spännande twist på ett traditionellt bokstavs-hängsmycke. Här har du möjligheten att helt och hållet anpassa texten på ditt halsband efter dina val. Priset för ett hängsmycke ligger på 900 kr och finns att köpa på acnestudios.com.

PILGRIM

Foto: pilgrim.net

För dig som är ute efter ett statement-smycke är detta armband perfekt för dig. Armbandet kommer från Pilgrim och har en kraftigare, chunky design. “Tolerance”, som armbandet heter, kostar 349 kr och finns att köpa på pilgrim.net