Dopest listar - de hetaste silversmyckena just nu

Vi har tagit fram en lista på fem unika silversmycken 

Ear cuff – Alan Crocetti

Köp här – 4 865 kr

Den här silvriga ear cuffen av smyckesdesignern Alan Crocetti är för den som vill äga en unik statement piece som kan göra vilken outfit som helst spännande och ögonfångande. Smycket, som är limited edition och går under namnet Knot Spur Earcuff, har en karaktär som är unik. Med en taggig yta och cool, kraftfull karaktär kan Crocetti ha funnit inspiration i punk-kulturens mode.

Bild: Alancrocetti.com

Se mer av Alan Crocetti på alancrocetti.com och på @alancrocetti

Halsband – Saga Melina

Köp här – 695 kr 

Det här halsbandet, designat och tillverkat av den svenska smyckesdesignern Saga Melina, är ett perfekt tillägg för dig som vill piffa upp din smyckeskollektion. Chain Reaction, som halsbandet heter, är en del av Saga Melinas Chain Reaction-kollektion och har en typiskt ‘Saga Melina-minimalism’. Halsbandet kompletteras med kedjeliknande detaljer som ger halsbandet ett ytterligare djup, vilket gör det mycket spännande att bära.

Bild: Sagamelina.se

Se mer av Saga Melina på sagamelina.se och på @sagamelina_accessory

Halsband – Yasar Aydin

Köp här 

Genom det här halsbandet har den svenska smyckesdesigners Yasar Aydin lyckats ge det legendariska kedjehalsbandet en ny och mycket spännande twist. Det är för dig som vill ha en statement piece i din smyckeskollektion. 

Halsbandet förmedlar en mycket spännande och kraftfull design, som kompletteras av ett lugn bestående av en hjärtberlock. Aydin har lyckats forma ett simpelt, men kraftfullt halsband som trots dess kraftfulla sida är mycket enkel att bära.


Bild: Yasar Aydin / Instagram

Se mer av Yasar Aydin på jus.se och på @yasar_jewelry

Ring – Louis Abel 

Köp här – 1499 kr

Mycket simpel, men mycket spännande ring av det svenska varumärket Louis Abel. Ringen heter Aurea och är från varumärkets Mother Earth-kollektion. Den har en mycket jordnära karaktär och påminner om formen av en guldklimp. Aurea kommer både i silver och guld, och genom sin karaktär är ringen ett mycket lyxigt tillägg i din smyckeskollektion. 

Bild: Louis-abel.com

Se mer av Louis Abel på luis-abel.com och på på @louisabelofficial

Ring – Yasar Aydin

Köp här – 2999 kr 

En simpel twirl-ring med spännande detaljer. Genom simplicitet och diskreta detaljer har Aydin skapat ett smycke som är mycket enkel att bära. Ringen består av två så kallade twirls, som avviker sig från den normala runda ring formen, och är istället  formade efter de små hjärtan som ringens twirls börjar och slutar med.

Bild: Jus.se

Se mer av Yasar Aydin på jus.se och på @yasar_jewelry