Dopest teamar upp med grundarna av Loungen

Möt våra två senaste skribenter

Dopest har fått två nytillskott, vi har teamat upp med Loungens grundare & välkomnar Christofer och Karl till Dopest! Läs nedan för att få veta mer om Christofer, Karl & Loungen! Först ut är Christofer Eldebrink Herre:

Christofer Eldebrink Herre heter jag & jag är en 22-årig skateboardåkare från Södertälje med ett modeintresse som sträcker sig långt bak till mina tidiga år, redan som sexåring kunde jag sitta och välja ut outfits och fundera över vad som gick ihop och inte.

Mitt intresse tog dock ordentlig fart i mina senare tonår då jag började arbeta och faktiskt hade råd att köpa dessa plagg jag stått och dreglat över i skyltfönster fler gånger än vad som kan räknas till.

Jag kommer att basera de allra flesta av mina artiklar kring mina hjärteämnen kläder, outfit-tips, nya releases & street style.

Det finns så otroligt mycket bra fashion i Skandinavien som får på tok för lite uppmärksamhet, det skall vi här på  Dopest.se  försöka få ändring på.

Jag har sedan några år tillbaka jobbat en hel del med diverse fashionrelaterade projekt & mitt största & mest aktuella är mode & livsstilsforumet  Loungen  som jag startade tidigt 2016 tillsammans med min gode vän Karl Frantz, lär känna även honom & Loungen nedan!

instagram.com/eldebrinkherre

instagram.com/loungen.se

Ja, vem är då Karl Frantz?

Jag är en snart 18-årig kille som studerar på gymnasiet i en liten by vid namn Älmhult i Småland. Sedan några år tillbaka har funnit och fått ett brinnande intresse för mode och streetwear vilket är en passion som jag verkligen trivs med.

Sveriges kultur idag har enligt mig kommit i skymundan. Det finns ett stort intresse bland dagens ungdomar gällande streetwear, musik och andra kreativa områden. Dock finns det knappt några plattformar för att bruka sitt intresse och finna likasinnade, likväl nyheter och reportage som täcker dessa områden. Det är det som jag hoppas kunna lyfta fram och få ut på Dopest. Nyheter som annars inte hade kommit fram, profiler inom Sverige vars arbete inte har uppmärksammats tillräckligt. Chansen som jag fått här på är jag  tacksam för och jag ska göra allt jag kan för att hjälpa Sveriges kultur utvecklas, samla och nå ut till fler likasinnade. Förutom att skriva om intressanta profiler, kommer jag även att skriva om butiker, trender och releases.

https://www.instagram.com/kaaaarrrrl/

Vi på Dopest är glada att ha med Christofer och Karl i vårt team! Håll utkik efter dessa två för de kommer ni ser mer utav framöver. Missa inte att gå med i Loungen på Facebook för de senaste diskussionerna inom streetwear.