Dr.Martens släpper en ny kollektion av skor

Spana in Dr.Martens nyheter för både herr och dam.

Dr Martens har under hösten visat upp nyheter på olika varianter på deras traditionella styles. Nu visar man upp det sista släppet i en serie av fyra som denna säsong och innehåller en kollektion för dam och herr. De olika skorna är:

CROC COLLECTION (DAM)

Croc-kollektionen innehåller tre populära modeller- Pascal, Church och Adrian.  Samtliga modeller har de klassiska Dr Martens dragen, men har nu fått en ny prägel i form av krokodilskinnsimitation vilket ger dem en ännu lyxigare känsla.

MADE IN ENGLAND COLLECTION (HERR)

Dr Martens originalfabrik i Wollaston, England, tillverkar fortfarande skor och boots till de exklusiva Made in England-kollektionerna. Modellerna är tillverkade med hjälp av traditionella maskiner, det finaste kvalitetslädret och den sista touchen är gjord för hand för att uppnå den höga standarden. I Made in England denna höst presenteras Halley Stevensons Collection och Ripple Sole Collection.

3989 HS- HALLEY STEVENSONS COLLECTION

Denna klassiska brogue modell ger ett stilrent och högklassigt intryck med det mörkbruna lädret tillsammans med camouflagematerial från den välkända fabriken Halley Stevensons i Skottland. Halley Stevensons är en av de ledande specialisterna på färgning och behandling av vaxat bomullstyg vilket har använts av seglare, militärer och tyghandlare i århundraden.

Skorna kommer att säljas i Dr.Martens butiker eller via återförsäljare. Spana in kollektionen ovan!