Drake-fan förlorade sin mamma – så erbjuder stjärnan sitt stöd

Efter att tidigare ha donerat över en miljon kronor till ett fans cancerbehandling fortsätter Drizzy hjälpa – nu med ännu större summa

Drake är just nu på sin omfattande ”It’s All A Blur 2 Tour” runt om i Nordamerika och han har skapat rubriker i flera städer. Detta är dock inte bara för hans framträdanden, då hans givmildhet tagit mycket fokus. Tidigare under vintern gav han ett fan en miljon kronor för sin cancerbehandling och i hans senaste spelning i Kansas City fortsatte han hjälpa sina fans.

Under showen fick han tag på ett papper som kastades upp på scenen, varav han pausade showen för att läsa upp det högt för publiken. Där står att ett fan förlorat sin mamma och hen nu har flera avbetalningar kvar på sin förälders hus att betala av.

Till publikens jubel erbjuder sig Drake att betala hela avbetalningssumman på 160 000 dollar, cirka 1,65 miljoner kronor.

”Jag ska betala ur egen ficka. Det kommer att komma från mig. Vila i frid till din mamma”, sa Drake från scenen.

Det finns ingen bekräftelse ännu på om betalningen genomförts, men Drake har tidigare alltid hållit sina löften om att betala fans i nöd.