Drake svarar på Kanyes diss – med 50 Cent

Efter att 'CARNIVAL' knep en förstaplats på Billboard flippade Ye på halva industrin – nu svarar Drizzy på den återupptagna beefen

När ”CARNIVAL” från albumet VULTURES 1 gick etta på Billboard var det Kanye Wests första på 13 år sedan han gästade Katy Perry på ”E.T” under 2011. Låten gästades av Playboi Carti, Rich the Kid och något oväntat fans av fotbollslaget Inter, men när Ye skulle fira framgångarna på Instagram riktades fokuset främst åt andra håll.

Han gick nämligen på en av sina ikoniska rants där han dissade människor till höger och vänster. Bland de som hamnade i hans sikte var adidas (och alla som jobbar där), modellen Hailey Bieber och allra främst Drake, som Ye har en lång historik av beef med. Sedan ett par år tillbaka har de dock varit på god fot, då de bland annat synts på bilder tillsammans i Toronto. I inlägget anklagade dock Ye Drizzy för att ha ”snott Lil Durk” under albumets release.

Drake verkar dock ta det hela med ro, då han under tisdagskvällen repostade ett ikoniskt klipp på 50 Cent som svar på Ye. Klippet är från den nedlagda plattformen Vine (föregångare till TikTok) när 50 hade en beef med boxaren Floyd Mayweather. Efter att, likt Drake, blivit oväntat dissad svarade 50 med förvåning, då han säger ”Why did he say f*ck me for???”.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av DOPEST (@dopest.se)

Om det här är början på en återupptagning av Ye & Drakes gamla beef är svårt att säga, men ena sidan av duon verkar åtminstone ta det med humor. Drizzy är hittills den enda som svarat på Kanyes rant, som skedde i samband med milstolpen för ”CARNIVAL” och hans lyssningsevent inför VULTURES 2.