Drake svarar på Kendricks diss – se hela klippet här

Slår tillbaka efter K-Dots vassa vers på Future & Metro Boomins album – "Ingen på jorden som kan f*cka med mig"

I fredags hamnade hiphop-världen i chock när Kendrick Lamar gästade på Future & Metro Boomins efterlängtade album WE DON’T TRUST YOU. På spåret ”Like That” skickade han nämligen dissar till både Drake & J. Cole, som tillsammans med honom ofta anses vara världens tre bästa rappare.

”Motherf*ck the big three, n***a it’s just big me”

Så sa Kendrick för att sätta punkt på en knivskarp vers som främst dissar Drake, då han flera gånger om alluderar till hans album FOR ALL THE DOGS och säger att Drizzys ”best work is a light pack”.

På en konsert senare under helgen passade Drake på att svara direkt till Kendrick (utan att nämna han vid namn). Mellan två låtar började Drake prata till publiken från scenen, som backade honom när han gjorde det tydligt att han inte tänker backa.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av DOPEST (@dopest.se)

”Jag har huvudet högt, ryggen rak, jag har tio jävla tår ner… och jag vet att oavsett vad så finns det ingen annan på den här jorden som någonsin kan f*cka med mig”, säger Drake till publikens jubel.

J. Cole har i skrivande stund inte svarat på Kendrick och K-Dot själv har inte heller utvecklat sina åsikter efter versen på ”Like That”. Den här trevägsbeefen lär med största sannolikhet utvecklas under våren, särskilt då vi har ny musik på väg från Cole, så håll utkik på dopest.se för fler uppdateringar!