• Foto: Drake Related

Nu kan du ta en virtuell tur i Drakes mansion

Genom rapparens officiella merch-hemsida kan du glida runt i nästan alla rum av ”The Embassy”, försök hitta alla easter eggs

Drake har nu hittat ett sätt att, så nära verkligheten som möjligt, bjuda in fans till hans hem. Hans merch-sida, drakerelated.com, har nu lanserat en virtuell version av hans mansion "The Embassy" i hemstaden Toronto, Kanada.

Hemsida tar dig till ytterdörren till Drizzys hem, med pilar som pekar på olika delar av boendet du kan klicka dig fram till. Bland annat kan du spana in studion, sovrumet, poolen och loungen. Garaget är dock otillgängligt för tillfället, men du kan se några av hans bilar på uppfarten utanför entrén.

Runtomkring på området hittar du länkar till det mesta som finns tillgängligt i hemsidans webbshop, så det kan nästan ses som en virtuell butik. Till exempel syns en "Hotline-Bling"-madrass i poolen och ett par Nike NOCTA-tofflor vid sidan av. Om du tittar noggrant (och har koll på Drakes karriär) finns det även en hel del easter eggs med referenser till låtar och projekt att hitta. På framsidan står till exempel "If You're Reading This It's Too Late" inristat på en vägg.

Spana in "The Embassy" själv HÄR, och håll utkik framöver på kommande uppdateringar.