Video still

Drake tvingas skjuta upp albumet ’Certified Lover Boy’

Albumet försenas på grund av en skada

Genom sin karriär har Drake släppt totalt 12 projekt, allt från mixtapes och samarbetsalbum till hela fem studioalbum. Under fjolåret avslöjade han till fansens förtjusning att han hade ännu en skiva på väg, som enligt en trailer skulle släppas i januari 2021. Inatt avslöjade Drake dessvärre att han tvingas skjuta upp releasen av Certified Lover Boy.

I veckan cirkulerade rykten att Drakes kommande Certified Lover Boy skulle släppas den 21 januari. Det startade bland annat efter att Charlie Puth påstått sig veta släppdatumet. “Drakes dropping on the 21st,” skrev han i en nu raderad tweet. Nu har Champagne Papi själv slagit hål på ryktet.

Via Instagram Stories skriver Drake att albumet var planerat att släppas i januari, men att han tvingas skjuta upp det bland annat på grund av av en knäskada ha fick under slutet av 2020. Mycket tid har enligt honom gått till operationen, återhämtning och rehab. Nu är han äntligen tillbaka på fötterna igen, men skjuter på albumet. Han lovar dock att det kommer släppas någon gång under 2021.

Håll koll på hemsidan för fler nyheter kring Drakes Certified Lover Boy!