Drake tar paus från musiken

Direkt efter att ’FOR ALL THE DOGS’ släppts berättar rapparen om problemen

Igår släppte Drake sitt efterlängtade album For All The Dogs, efter en försening och nästan ett halvår av hype.

Mitt i uppståndelsen tar dock Drizzy en sällsynt paus från karriären. Det berättar han i sitt radioprogram ”Table For One” på Sound 42. Han förklarar att han haft stora problem med sin mage under flera år och att det helt enkelt sliter för mycket på kroppen.

”Jag måste fokusera på min hälsa och att bli bra, så det är vad jag ska göra”, säger Drake.

Han förtydligar inte om det även gäller turnerande eller offentliga framträdanden i allmänhet. Han lämnar det dessutom öppet hur länge pausen kommer vara.

”Jag har många andra saker som jag skulle vilja fokusera på. Så jag ska låsa dörren till studion ett litet tag. Jag vet inte ens vad en liten stund är. Kanske ett år eller så, kanske lite längre”, fortsätter han.

Detta markerar första gången som Drake tagit en officiell paus, då 36-åringen jobbat konstant sedan debuten med mixtapet Room For Improvement 2006. Drake har inte kommenterat pausen ytterligare hittills, så håll utkik på dopest.se för uppdateringar!