• Foto: Pressbild

Drake visar upp NOCTA Hot Step 2 på scen

Drizzys egna märke har tidigare släppt sneakers med Nike, nu visar han upp uppföljaren under sin turné med 21 Savage

Drake är på turné genom Nordamerika med collaben "It's All a Blur Tour" tillsammans med 21 Savage, som han släppte albumet Her Loss med under hösten. På senare tid har även ägnat mycket tid åt modevärlden och sitt egna märke NOCTA, vars samarbeten med Nike fått mycket uppmärksamhet för sin variation från Air Force 1s till simskor.

Sedan turnén startade i Chicago den 5:e juli har Drake skapat rubriker i vanlig ordning, allra främst för att gett oss en första titt på den outgivna uppföljaren till hans egna Nike NOCTA-sneakers: Hot Step 2.

Under spelningarna som varit har Drizzy setts i två neon-tonade versioner av skon i orange respektive gul/grön. Skon är definitivt mer "chunky" men med en fin känsla för detaljer, genom ingröpta linjer som rinner över ovandelen och glansiga metallinsatser runt mellansulorna.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av champagnepapi (@champagnepapi)

Drake själv har även postat en bild på sin Instagram där den orangea färgen syns tydligt på hans fötter som kompletterar en hel camo-outfit. Än så länge kan vi bara spekulera i när den släpps och vad den kommer att kosta, men den första versionen av Hot Steps gick för runt 1 749kr när de släpptes i färgerna svart/gul, beige camo och vit under september 2022. Håll utkik på dopest.se under sommaren för senaste nytt om när släppet kommer!