Dyson lanserar specialutgåvan Blue Blush

Den hypade hårproduktslinjen släpps i limiterad färg

Dyson lanserar specialutgåvan Blue Blush som säljs under en begränsad period och är framtagen exklusivt för Dysons hårvårdsprodukter. Se färgstark blå som möter pastellrosa med en ultramatt finish.

Den ultrablå kulören bygger på den intensiva färgen i halvädelstenen lapis lazuli och kontrasterar effektfullt mot den ljusa pastellrosa. Som komplement till färgsättningen har specialutgåvan försetts med en ultramatt finish genom ett topplager av satin. Det översta lagret skapar en mjuk textur och ett behagligare grepp för användaren.

Specialutgåvan består av Dyson SupersonicTM, hårfönen som är utformad för att kunna styla olika hårtyper och är både kraftfull och snabb. Verktyget producerar en kontrollerad luftstråle med hög hastighet för snabb torkning och precisionstyling. Den är även tystare än andra hårfönar på marknaden.

Dyson AirwrapTM multi-styler har nykonstruerats för snabbare och enklare styling. Dysons intelligenta värmekontrollteknik gör att användaren uppnår sitt önskade resultat med lägre temperatur som förhindrar extrema värmeskador på håret. Motorn som sitter i skaftet är kraftfull nog att producera det lufttryck som kallas Coandaeffekten som också möjliggör att de olika tillbehören kan locka, forma och dölja flygiga hårstrån.

Dyson CorraleTM är en plattång utformad med plattor i kopparlegering som samlar upp och formar håret för en skonsam styling med lägre värme – och hälften så mycket slitage.

Dysons specialutgåva Blue Blush finns tillgänglig att köpa i Dysons Demo store och på Dyson.com från och med hösten 2023. Priser från 4 950 – 5 950 Sek.