Dyson lanserar våtgolvsrengöraren WashG1

Hydrering, absorption och extraktionstekniker kombineras för att avlägsna vått och torrt skräp i ett enda svep – se pris & mer info här

Dyson presenterar nu sin senaste innovation för golvvård, utformad för att ge en hygienisk rengöring på hårda golv över stora ytor. Detta genom våtgolvsrengöraren WashG1 som lanseras senare i sommar.

Med en renvattentank 1 liter för att täcka golv upp till 290 m² använder Dyson WashG1 en kombination av hydrering, absorption och extraktionstekniker för att avlägsna vått och torrt skräp i ett enda svep – och separerar det automatiskt, vilket gör att underhållet och städningen blir mer hygienisk.

Två individuellt drivna rullar roterar mot varandra medan en pulsmodulerad pump distribuerar vatten jämnt över 26 hydratiseringspunkter, längs hela bredden på varje rulle. Allt för att effektivisera städningsprocessen.

”Våtrengöring anses globalt vara en nödvändig syssla och den upplevda bördan har varit målet för en mängd olika format för våtgolvsrengöring. Trots detta är användarnas förväntningar ofta komprometterade när det gäller fläckborttagning, uppsamlings – prestanda och golvyta”, säger Charlie Park, VP för golvvård hos Dyson.

”Dysons ingenjörer löser problem som andra ignorerar och vi trivs med utmaningen att skapa bättre teknologi. Dyson WashG1 är resultatet av detta; vår första dedikerade våtmaskin för att tvätta hårda golv, ordentligt och hygieniskt”

Dyson WashG1 våtgolvsrengörare finns tillgänglig från och med sommaren 2024 i Dysons onlinebutiker och Dyson Demo-butiker, till ett pris av 7 999kr.