• Foto: EA Sports / Pressbild
  • Foto: EA Sports / Pressbild
  • Foto: EA Sports / Pressbild

EA Sports släpper PGA TOUR 2023

Första spelet på åtta år från golfserien lägger fokus på realismen med nya detaljer till bandesigns, klubbor och spelare

EA Sports PGA TOUR har varit en av de största pjäserna inom golfspel under många år, men trots detta har inget spel släppts i serien sedan 2015. Sedan starten 1990 har serien gått igenom många olika versioner och även döpts med stjärnnamn som Tiger Woods & Rory McIlroy. Den senaste upplagan tar golfen in i nästa generation och de mest realistiska banorna någonsin.

Design och realism har tagits en extra längd i årets spel, med en mer realistisk representationen av den klassiska banan Augusta National är någonsin tidigare. Från precisa placeringar av blommor och träd, realistiska fågelljud till det nyligen omplacerade trettonde hållet, mer känt som "Azalea".

Online är en annan del som fått ett stort lyft. Nu kan spelare testa sina färdigheter i säsongslånga onlineturneringar, tjäna Masters-märkta belöningar och utrusta sin golfare med officiella klubbor och utrustning. Dessutom har karriärläge fått sig en makeover, där du på egen hand kan ta dig från amatör till proffs. Det är lite för mycket detaljer för att förklara i text, kan kika in en trailer på karriärläget nedan.

Spelet är tillgängligt redan nu på Playstation 5, Xbox Series X/S och Windows.