ELAI fortsätter imponera på albanska med catchiga ”Balenciaga”

Tillbaka till rötterna på den studsiga bangern

Göteborgs producent- och rappstjärna ELAI har på drygt två år etablerat sitt namn bland gamets största. Vare sig han står för beatet för artister som A36, Yasin, och Asme, eller rimmen, står det säkert att talangen levererar hit på hit. Bara för drygt två veckor sedan fick vi höra på bland annat drill-bangern "Njesoj", vilket visserligen var ett nytt sound för den unga talangen. Idag fortsätter han sin succékarriär som artist på albanska, med den catchiga"Balenciaga".

Singeln inleds med det sound som lade på ELAI på kartan med spår som "Samma gamla vanliga" - ett ett boppande beat med studsiga kicks, snabba melodier, och inspiration från söderut. Givetvis står han även för produktionen, som passar vibben och flowet perfekt. Trummorna kryddas med en skön 808 som används skonsamt men mycket effektivt när den hettar till de knockande kicksen.

ELAI's internationella succé är utan tvekan ett bevis på sin fantastiska talang, både bakom micken och datorn. "Balenciaga" fortsätter sin heta streak, och lär främja sin status som en av Sveriges mest intressanta akter framöver.

Lyssna på "Balenciaga" i DOPEST Playlist nedan!