Elias Abbas gör comeback med "FFL"

Över ett år utanför rampljuset är nu över då det unga stjärnskottet påbörjar ett nytt kapitel – hör första låten här

Det unga stjärnskottet Elias Abbas slog igenom redan som 16-åring med hits som ”Min queen”, ”Bete dig” samt hans oförglömliga medverkan på remixen av Lamix megahit ”Hey baby”.

Efter att ha tagit en lång paus från rampljuset kommer Elias nu tillbaka med ny musik som representerar en man med nya insikter och ett moget sound, vilket börjar med dagens släpp ”FFL”.  Som independent artist och med musikbolaget Komp Music bakom sig har Elias hittat hem och funnit ett kreativt utrymme för att utforska och uttrycka sin konst utan att kompromissa med sin vision eller sin integritet.

”Jag älskar det här kapitlet, Jag har hittat hem. I mig själv, i mitt syfte och vad jag representerar med en egen och unik definition av vad framgång är”, säger Elias om nystarten.

Den första singeln av många i år, ”FFL” är en kraftfull statement om att gå sin egen väg och att stå emot allt som försöker förminska en. Elias beskriver det själv titeln som att titeln står för ”FUCK FOR LIFE”. Låten är skriven av Elias själv tillsammans med Hampus ”Vinter” Bergh och Hamed ”KOne” Pirouzpanah.

Lyssna på ”FFL” och mer ny musik i DOPEST Playlist!