Elias Abbas gästas av Hkeem i ”Bete dig”

Mello-deltagarens nya singel får norskt gästinhopp.

Den 16 åriga rapparen Elias Abbas från Rinkeby, Stockholm, släpper singeln ”Bete dig”. Elias gjorde debut med succélåten”Min queen” 2017. Producenten K-One lyfte upp rapparen när han först började skapa musik på en ungdomsgård i Rinkeby.

Norskt gästinhopp

Tidigare har Elias samarbetat med artister som Lamix, Kaliffa och Linda Pira. På den nya singeln ”Bete dig” ser vi ett gästinhopp från den lovande norska rapparen, sångaren och låtskrivaren Hkeem. Hkeem har uppmärksammats med debutlåten ”Fy Faen”, en monsterhit som under bara två veckor streamades en miljon gånger. Efter att låten medverkade i norska tv-serien SKAM, blev han snabbt en av Norges mest streamade artister 2017. I år gjorde Elias debut i melodifestivalen som årets yngsta deltagare, med låten ”Mitt paradis”. Elias musik skapar good vibes och kan beskrivas som lyckopiller.

”Jag vill visa att de finns mer möjligheter än de hårda rapparna. Det finns mer möjligheter än den kriminella banan. Jag försöker visa positivitet, kärlek, lycka. Jag försöker sprida bra vibbar så mycket som möjligt. Få alla att må bra, få alla att le”, berättar han i en intervju med SVT.

När skolan slutar och sommarlovet börjar, beger sig Elias Abbas ut på sommarturné. Streama singeln "Bete dig" nedan!