Elias Abbas ger fansen en present med nya singeln ”Karusell”

Jump on the ride

Senast vi hörde musik från det unga stjärnskottet Elias Abbas var 2019 då han släppte den populära "Problems" tillsammans med Naod. Nu är han aktuell med sin första singel för i år som fått namnet "Karusell". Artisten är känd för att ofta sprida glädje till sin omgivning med hjälp av sin musik. Nu vill han ge fansen en present i de hårda tiderna som världen går igenom. Spåret beskrivs som en feel good-låt med glimten i ögat. Abbas hörs kombinera både rap och sång, och fortsätter bevisa att han är en mycket mångfacetterad artist. Han har tidigare visat att han kan skapa musik på såväl svenska som engelska, samt utan problem röra sig mellan hiphop och R&B. "Karusell" är producerad av INOMI och ges ut via Asylum Records / Warner Music Sweden.

"Jag uppskattar det här släppet extra mycket och jag vill se hur mina fans tar emot det. Det har varit deppiga tider nu och jag vill att ni ska ha den här presenten...här! Ha kul, känn energin, dansa och må bra! Let's get lit off the jit YESSIRRRRSKI", sa Elias Abbas i samband med att låten hintades via hans sociala medier för över en månad sedan.

Elias Abbas slog igenom 2017 när han släppte debuten "Min Queen". Sedan dess har han jobbat med svenska namn som Naod, Linda Pira, Lamix och K27. Dessutom har han samarbetat med internationella artister som norska Hkeem samt UK-duon Skengdo x AM.

Lyssna på "Karusell" nedan och håll utkik efter den tillhörande videon, skapad av Leo Aaland, som kommer under dagen.