Elias Hurtig släpper singeln ”Real Life”

Följer upp ”30 personer” med Hov1

Rapparen och låtskrivaren Elias Hurtig debuterade 2019 och släppte sin debut-EP vid namn Solo i oktober 2020. Nu är han tillbaka med singeln ”Real Life” som han har skrivit & producerat tillsammans med Lukas Piironen och Axel Liljefors Jansson.

”Real life är skriven av mig, Lukas Piironen och Axel Liljefors Jansson. Från början var det bara en topline som vi hade liggandes men efter några kvällar i studion med Axel så var låten klar. Real Life handlar om allt och ingenting men grundar sig i känslan av att ”något är för bra för att vara sant”. Vi skrev den nyligen och känns kul att släppa något med så kort varsel. Detta blir första solosläppet för i år och vi ser fram emot ett år med fler släpp än tidigare”.

Elias Hurtig från Orminge, utanför Stockholm, har de senaste åren experimenterat och utmanat sig själv att hitta sin väg med musiken. Han växte upp med konstellationen som senare blev bandet Hov1 och tillsammans under tonåren var musiken ständigt närvarande. Nyligen släppte han "30 Personer" med gruppen. 

Lyssna på nya singeln "Real Life" via Spotifylänken nedan.