• Foto: IFLScience

Elon Musk utmanar Mark Zuckerberg på fight

Två av världens rikaste män kan mötas i ringan för en officiell boxningsmatch, Musk utmanar sin rival på Twitter

Tesla och Paypal-mogulen Elon Musk har på senare år gjort sig lika känd för sina bravader på sociala medier som sitt entreprenörsskap, främst på plattformen Twitter som han numera äger.

Från att till att döpa sitt barn med sångaren Grimes till "X Æ A-12" till sin vänskap med Kanye West har han skapat rubriker för allt annat än sina företag, något han nu tar sin spets genom att utmana vem som kan se som hans ärke-nemesis inom affärsvärlden till en fight: Facebook-grundaren Mark Zuckerberg.

Genom Twitter (så klart) utmanade den ena miljardären den andra till en "cage match", vilket är det som används inom MMA-ligan UFC. Zuckerberg svarade på Instagram med en screenshot av tweeten och texten "send location", vilket skapat enorm hype på sociala medier.

Detta ska dock tas med en nypa salt. Många kändisar har utmanat varandra på fights förut utan att något materialiserats, ett stort exempel är Soulja Boy vs. Chris Brown. Zuckerberg har dock fortsatt hinta till fighten på sin Instagram, där han frekvent postar videos på sin träning inom jiu-jitsu men nu även hävdar att han förbereder sig för sin "MMA-debut".

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Mark Zuckerberg (@zuck)

Om det här blir av kommer det att bli en av de största evenemangen på många år, men det är med ett stort "Om". Se till att hålla utkik på dopest.se framöver då vi bevakar situationen!