• Foto: Bergström PR
  • Foto: Emma Liambi

Emma Liambi höjer tempot på ”Baby (Galen i Mig)”

Emma Liambi är ett RnB-löfte från Stockholm som kommer med ett ny och fräsch tolkning av 90- och 00-talets guldålder för RnB/Pop. Med över tio års erfarenhet där hon rört sig till och från musikvärlden har hon lärt sig att finslipa sitt sound efter sin röst, något hon visar upp med bravur på senaste singeln

Emma Liambi är ett RnB-löfte från Stockholm som kommer med ett ny och fräsch tolkning av 90- och 00-talets guldålder för RnB/Pop. Med över tio års erfarenhet där hon rört sig till och från musikvärlden har hon lärt sig att finslipa sitt sound efter sin röst, något hon visar upp med bravur på senaste singeln "Baby (Galen i Mig)". Här skruvar hon även upp tempot en aning från den tidigare singeln "Gör Med Mig", vars takter tog en lugnare riktning.

Den nya sommarhiten är skriven av Emma Liambi själv och producerad av Kawar ”KJ” Yosef (Medina, Sebastian Stakset m.fl), samt Kaylin Payne (Modo Banja & Jae, Boogie Dinero m.fl). Produktionen bjuder på en 90-tals vibe med en modern touch som är både upbeat och dansant, driven av en gitarr-sample som vrider och vänder sig över studsiga percussions.

Texten är en historia om efterhängsna killar, som har fastnat på Emma och inte vill släppa taget.

"Det finns många låtar om hur killar avfärdar tjejer, så jag ville göra den här för mina kvinnor. Vi har alla fått avsmak för en grabb nångång och den handlar om just det!", säger Emma själv om låten.

Lyssna på "Baby (Galen i Mig)" och mer ny musik i DOPEST Playlist på Spotify!