Tidigare i veckan skrev vi om Happy Socks samarbete med Curtis Kulig där man skapat en exklusiv strumpkollektion för hans ikoniska 'Love Me'-verk från 2005. Målet med det senaste samarbetet är att sprida kärlek och glädje. I samband med släppet skapade Curtis Kulig en installation där han placerade kuddarna på olika platser som behöver kärlek.

Svenska Happy Socks har sedan man grundades år 2008 etablerat sig i över 90 länder och jobbar med över 10 000 modebutiker, något som gjort att man ändrat hela approachen till strumpor med sina färgglada produkter. Under åren har man samarbetat med b.la. The Rolling Stones, Andy Warhol, Wiz Khalifa, Snoop Dogg och Billionaire Boys Club.

 

  • Dopest.se for Happy Socks
  • Dopest.se for Happy Socks
  • Dopest.se for Happy Socks

 

Dopest fick chansen att tolka det senaste 'Love Me'-samarbete och valde att placera kuddarna ute i naturen. Samarbetet som består av tre olika strumpor och en kudde som levereras i en exklusiv förpackning fotades i en naturskön miljö där ett gäng "Love Me" kuddar ramades in och placerades ute i skogen. Detta kombinerades med att lyfta fram de färgglada stumporna ur samarbetet och resultatet ser ni våra bildgalleri.

'Love Me' x Happy Socks levereras i en limited edition 3-pack box där strumporna kommer i färgerna röd, grönt och blå samt den gula kudden. Samarbetet finns att köpa i Happy Socks butiker, hemsidan och utvalda återförsäljare redan idag och kostar 599 SEK.