estraden vet utan tvekan hur man skapar hits. Och kanske har de ännu en på gång. Idag släpper estraden nämligen en helt ny singel tillsammans med Newkid. Den nya låten har fått namnet "Tusen gånger om".

Så hur kom samarbetet för denna pophit till? Jo, för några veckor sedan ställde estraden en fråga till sina följare på TikTok. De undrade då vilken artist lyssnarna ville att de skulle samarbeta med. Rösterna föll då på Newkid - och estraden lyssnade.

"Vi har pratat om det här samarbetet i flera år så det känns så sjukt kul att äntligen släppa ihop med Newkid! Låten handlar om att välja någon tusen gånger om, även fast den inte alltid förtjänar det eller kanske ens väljer en tillbaka” säger estraden.

Den nya låten "Tusen gånger om" är en riktigt mjuk och poppig sommarlåt. Singeln handlar om att våga lita på att man är tillräcklig. För produktionen står Carl Silvergran och Felix Flygare Floderer från estraden.

"Som en fortsättning på att Felix och Carl producerat och skrivit på min senaste platta kändes det här samarbetet med Estraden superorganiskt. Är as peppad att vara en del av den här!" berättar Newkid.

Lyssna på "Tusen gånger om med estraden och Newkid nedan.