Foto: Complex via Youtube / Skärmavbild

”Euphoria”-stjärnan Angus Cloud död

Den 25-årige skådespelaren spelade Fez i den hyllade HBO-serien, blev 25 år gammal

Under natten till tisdagen den 1:e augusti svensk tid bekräftade familjen till skådespelaren Angus Cloud att han gått bort. Dödsorsaken är ännu oklar, men hans familj berättar i uttalandet till TMZ att Cloud kämpat med sin mentala hälsa under längre tid och att ha nyligen behövt hantera bortgången av sin pappa.

"Förra veckan begravde han sin pappa och han kämpade intensivt med den förlusten. Den enda tröst vi har är att veta att Angus nu har återförenats med sin pappa, som var hans bästa vän. Angus var öppen med sin kamp mot psykisk ohälsa och vi hoppas att hans bortgång kan vara en påminnelse till andra om att de inte är ensamma och inte ska kämpa mot detta på egen hand i tystnad."

Cloud var kanske mest känd för rollen som Fez i den hyllade HBO-serien "Euphoria", men han har även haft roller i filmer som "The Line" samt medverkat i musikvideos åt bland andra Juice WRLD för "Ciggarettes". Angus Cloud blev 25 år gammal.


Om du eller någon du känner går igenom en period av försämrat psykiskt mående eller självmordstankar kan du ringa dessa nummer för stöd. Är situationen akut ring 112. Du är aldrig ensam!

 • MIND Självmordslinje
  Självmordslinjen drivs av föreningen Mind som arbetar för psykisk hälsa. Du som känner att du inte vill leva längre eller har någon närstående du är orolig för kan ringa eller chatta. De som svarar är volontärer som har fått utbildning och handledning för att ge medmänskligt stöd.
  Nummer: 901 01
 • Jourhavande medmänniska
  Få stöd på natten och prata med någon om dina upplevelser, tankar och känslor. Du kan även chatta.
  Nummer: 08-702 16 80
 • Bris för barn
  Du som är under 18 år kan ringa eller chatta med en kurator på Bris, barnens rätt i samhället. Du kan även mejla och få ett svar. De som svarar är utbildade kuratorer som är vana vid att prata om känslor, tankar och hur en har det. Där finns även live-chattar, där du kan prata med andra.
  Nummer: 116 111