Faal nya singel ”Vakna” ute nu!

En hyllning till kvinnan som är gravid med deras första barn.

Faal släpper sin fjärde låt för 2021 och är idag tillbaka med singeln "Vakna", som även är den andra egna singeln efter "Alkemisten" som släpptes i februari. För Faal är "Vakna" mer än bara en ny låt dock, det är nämligen en hyllning till kvinnan som är gravid med deras första barn.

Inspirationen som kommit från detta är svår att beskriva, men ledorden är tveklöst positivitet och styrka. Faal själv märkte att låten inspirerade även han själv, inte minst genom att våga sjunga på ett sätt han aldrig tidigare gjort.

"Vakna är min version av Bonnie n' Clyde. Känslan när man kör tillsammans mot allt. Vi mot världen. När känslorna är äkta och får styra allt annat. Vakna är kärlekshistorian jag hoppas alla en dag får uppleva" förklarar Faal om nya singeln

Singeln är producerad av Pakzad, samt mixad och mastrad av Pregame. Lyssna på nya singeln "Vakna" av Faal nedan. Utöver nya singeln är Faal även aktuell med att spela på Låt Live Leva den 10e april ihop med b.l.a Fricky, Cherrie och Sarah Klang.