Malmörapparen FAH1DO är tillbaka med singeln ”Tro på mig”

”Jag snackar även om hur folk inte tror på mig på grund av min unga ålder”

2020 gjorde Malmös nya framtidslöfte FAH1DO debut med singeln "THE BLOCK". 16-åringen från Rosengård väckte snabbt stor uppmärksamhet och välkomnades in i musikscenen med öppna armar. Nu kickar han igång året med den nya singeln "Tro på mig".

Genom låttexten får vi lära känna FAH1DO på ett djupare plan när han öppnar upp sig för lyssnarna. Han berättar om sin uppväxt, och hyllar även vännerna som alltid funnits där. Men det finns även en mörkare sida av historien:

"Jag snackar även om hur folk inte tror på mig på grund av min unga ålder, hur folk börjat gå fel vägar och hur fel tankesätt många unga börjat välja. Denna låten handlar även om hur folk har ilska och hat i sig, även mot sin egna stad" berättar FAH1DO om singeln.

Det är alltså ingen slump att låten fått namnet "Tro på mig". Han tvingas ständigt bemöta tvivel angående huruvida han kommer lyckas eller ej. "De kallar mig galen 16 år", rappar han och syftar på de som tror att han är för ung för att nå sina drömmar. Upptempo låten är producerad av Akke, och för mix och master står Emil Forsbrand.

Att FAH1DO kommer lyckas, har vi dock inga som helst tvivel på. Debutsingeln möttes med kärlek och lovord från branschen, och med sin senast release bevisar han att han är här för att stanna. Håll koll på Malmös senaste talang FAH1DO i år.

Lyssna på "Tro på mig" nedan!