Fenty hintar om kommande släpp

Teasear kommande släpp via sociala medier.

Fentys Instagram postades under gårdagen en bild på ett flertal skyltar märkta med “African fashions”, “Arts & Crafts”, “Urban clothing”, med mera. I beskrivningen till bilden kunde vi läsa “New Release 8-19 coming soon. Debuting only at FENTY.COM

Nu cirkuleras rykten bland fansen om vad det innebär och vad som komma skall med den kryptiska informationen. Flera av fansen väljer att själva dra referenser till vad som står på skyltarna men inget kan ännu sägas säkert.

FENTY är ett varumärke skapat av Rihanna som även driver märket FENTY BEAUTY (grundat 2017), märket blev väl uppmärksammat på grund av sina generösa färg och tonskalor på foundations. Rihanna har tidigare samarbetat med märket Puma i sina klädkollektioner, både gällande skor, kläder och accessoarer. Nyligen stod det klart att Fenty lanserades under LVMH något som gjorde Rihanna blir den första kvinnan att lansera ett nytt varumärke hos den franska lyxjätten. Samarbete är lyxjättens första nya varumärke skapat av dem själva sedan Christian Lacroix som grundades 1987.

Håll utkik på Dopest.se för senaste nytt kring detta!

https://www.instagram.com/p/B1d4-M_HOpE/