För många innebär vintern torr hud, och inte minst torra händer. Vill du ge dina händer mer kärlek än bara en klassisk kräm, kan du nu hålla de återfuktade med en nyhet från Rihanna's FENTY Skin. Snart släpps nämligen deras senaste lansering - "Hydra'Reset Intensive Recovery Glycerin Hand Mask".

Med hjälp av FENTY Skin's handmask kan du vakna upp med mjukare händer. Den appliceras över natten för att återfukta, återuppliva och ge näring åt dina händer under naten. Masken består bland annat av ingredienser som 40% glycerin, fruktoljor och plantextrakt.

Att masken innehåller just glycerin bidrar till att binda vatten i huden, vilket kan få en torr hud att återgå till en mer normal fuktighet. Fruktoljorna och plantextrakten bidrar till näring och ger huden en återupplivande känsla. Dessutom doftar den gott av frukt och tropiska blommor. Masken ska passa alla hudtyper och är vegansk, glutenfri och kommer i en klimatsmart förpackning som kan återvinnas.

Priset för FENTY Skin's "Hydra'Reset Intensive Recovery Glycerin Hand Mask" ligger på $22 USD, och kommer i 75ml. Den går att köpa via FENTY Beauty's hemsida från och med den 8 oktober.