Filippa K presenterar sin SS19 kollektion

Dopest närvarade när Filippa K visade upp sin vår-och sommarkollektion för 2019. Se unika vimmelbilder och läs om kollektionen nedan.

Stockholm Fashion Week 2019 är i full fas, och likt förra året var det dags för Filippa K att visa upp sin nya kollektion. Hundratals personer samlades i Filippa K butiken på på Grev Turegatan 18 i Stockholm för att se presentationen av Filippa Ks vår-och sommarkollektion för 2019. Den andra kollektionen som grundaren Filippa Knutsson visar upp sedan sin comeback som kreativ chef.

Efter att gästerna bjudits på pizza från Taverna Brillo drog showen igång där vi fick se modellerna som klev ut på catwalken i en kollektion fylld av stilrena looks med en adderad vintage vibe och en känsla av romantisk enkelhet. Filippa K visade upp plagg som gick i material som silke, mjuktstickad kashmir och linne i en kollektion som handlar om ett uppgraderat urval av stilar, silhuetter och detaljer i en tidlös och sammanhängande Filippa K-look.

Färgpaletten gick i ljusa naturvita nyanser, kalla rosa toner och varma beige inslag. Ton i ton matchande looks blir moderna vardagligauniformer, enkelt stylade med olika accessoarer för vår och sommarkollektionen. Allt presenteras i sann igenkännbar Filippa K-minimalism.