• Foto: Nike
  • Foto: Nike
  • Foto: Nike
  • Foto: Nike
  • Foto: Nike
  • Foto: Nike
  • Foto: Nike

Första officiella bilderna på kommande ​​Union LA x Air Jordan 2 ”Rattan”

Då släpps skorna

Missade du den tredelade Nike Dunk Low "Passport"-kapseln från Union LA x Nike som släpptes i förra veckan? Var bara lugn, snart får du en ny chans att lägga vantarna på ett intressant samarbete från den Los Angeles-baserade återförsäljaren. Chris Gibbs och hans team på Union LA väcker nu återigen liv i deras Jumpman-samarbete med en häftig version av dÅ S kallad “Rattan”. 

Den något underskattade Air Jordan 2 introducerade redan 1986. Modellen var tänkt då att vara ett ‘lyxigare’ och mer neutralt alternativ mot NBA’s strikta klädkoder än den så omdiskuterade Air Jordan 1-modellen. Nu väljer alltså Union LA att åter väcka liv i modellen, och följa upp sin Air Jordan 2 "Grey Fog" från 2021 med en ny färgvariant.  

Nya Union LA x Air Jordan 2 “Rattan” kommer i en beige och ljust tonad färgställning, med inslag av gyllengult i mitten på små Union-flikar. Vi ser också en co-branded “banderoll” med röda stämplade signaturer från de båda märkena. Det tillsammans med blomliknande former som fint broderats in i skons kragar. 

Bilderna i artikeln kommer från Nike, men även Union LA har via sin Instagram publicerat en visuell film med animerade blommor och gröna löv på skorna, tillsammans med texten”soon come…”. Uppenbarligen spelar naturen en stor roll i denna release. Ännu har vi inte fått något officiellt releasedatum, men ryktena säger att skorna lanserad den 15 april till priset $225 USD. 

Håll utkik på Dopest.se för fler sneakersnyheter! 

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Union Los Angeles (@unionlosangeles)