Fortnite & Polo Ralph Lauren går ihop för en kollektion

Hästen byts ut mot en Lama. Se den digitala och fysiska kollektionen släpps

Fortnite har med sina 400 miljoner användare gjort ett par väldigt intressanta och omtalade samarbeten. Det har gjorts samarbeten med allt från artister till modevarumärken för att lansera nya outfits i spelet. Nu är man tillbaka med ett nytt samarbete tillsammans med Polo Ralph Lauren där man lanserar en kollektion och tillbehör i spelet – men som också släpps fysiskt.

Ralph Lauren har satsat stort på att bli en pionjär inom den virtuella världen. Modejätten startade som en av de första varumärkena som tog steget in i e-handeln för 25 år sedan och idag presenterades Fortnite samarbetet.

Polo Ralph Lauren x Fortnite kollektionen består av både digitalt och fysiska kläder där vi ser en racing-kollektion med kepsar, ytterkläder och skor. Det mest omtalade med kollektionen är att man för första gången under Ralph Laurens historia har bytt den ikoniska logotypen med hästen till en lama som kommer finnas på varje plagg.

Kollektionen som släpps 2 november kommer att finnas på Ralph Laurens hemsida och den digitala kollektionen kommer finnas i Fortnite butiken den 5 november. Ett live-stream event kommer hållas på Twitch den 3 november för att fira samarbetet där Polo G kommer vara med.